Title Image

website ontwikkeling

nieuwe website

“Waar moet een goede website van vandaag de dag allemaal aan voldoen?

“Hoe zet ik huidige websitebezoekers om in nieuwe klanten voor mijn bedrijf?”

website
met woolfz

Nog voordat u aan de slag gaat met het online promoten, is het wel zaak om een goede website te hebben. Dit is de basis en hier wordt door de bezoeker bepaald of hij/zij daadwerkelijk verder gaat met uw bedrijf. Door de jaren heen is WOOLFZ betrokken geweest bij de realisatie van vele websites. Samen met een enthousiast team van internet specialisten worden websites van sketch af aan ontwikkeld en geheel naar wens opgeleverd.

de
norm

Vanzelfsprekend moet een website passen bij uw bedrijf, uw doelgroep aanspreken en de juiste boodschap uitdragen. Maar een goede website van vandaag de dag is meer dan dat. Een goede website:

 • Ziet er gelikt uit met een design van deze tijd;
 • Heeft een ijzersterk verhaal en beproeft concept;
 • Is gebruiksvriendelijk en zoekmachine vriendelijk;
 • Heeft een doel en is conversiegericht;
 • Is geschikt voor smartphone en tablet.

vindbaar
in Google

Een nieuwe website en zoekmachine optimalisatie gaan bij WOOLFZ hand in hand samen. Al onze websites voldoen aan de W3C normen en zijn in de basis zoekmachine vriendelijk.

Dit houd in dat zoekmachines bij het lezen van de content niet onnodig worden belast met de techniek. Het optimaliseren van uw website voor zoekmachines als Google gaat dan een stuk eenvoudiger. Uiteraard staan wij u bij tijden het zoekmachine optimalisatie proces.

wij geloven in
online vrijheid

Voor de ontwikkeling van uw website maken wij gebruik van de veel gebruikte Content Management Systemen (WordPress, Joomla en Magento). Na een mini-workshop bent u in staat zijn eenvoudige aanpassingen zelf uit te voeren.

Uiteraard staan wij voor u klaar wanneer u ons nodig heeft. Ook is het mogelijk om vooraf heldere afspraken te maken over het beheren en ‘up to date’ houden van uw nieuwe website.

Uw website ontwikkelen we samen

onze
werkwijze

Wilt u weten hoe wij te werk gaan bij de ontwikkeling van uw nieuwe website? Om tot het gewenste eindresultaat te komen, zullen wij de volgende fases doorlopen.

inventarisatie

In een persoonlijk gesprek worden al uw wensen en eisen besproken. Om het gewenste eindresultaat goed voor ogen te hebben en verwachtingen goed op elkaar af te stemmen, werken wij met een uitgebreid inventarisatieformulier.  Dit formulier zorgt voor duidelijkheid rondom alle belangrijke aspecten van uw nieuwe website en vullen wij samen in.

Zo wordt er onder andere stilgestaan bij:

 • Uw bedrijf met haar producten en/of diensten;
 • Uw doelstellingen en de te bereiken doelgroep;
 • Content; teksten en afbeeldingen;
 • Huisstijl, lay-out en design;
 • Functionaliteiten en gebruikersgemak;
 • Hosting, onderhoud en beheer.

webdesign en ontwerp

Om een goed beeld te krijgen van het eindresultaat wordt er een functioneel ontwerp gemaakt van onder andere de homepage. Dit eerste ontwerp wordt aan u gepresenteerd en aan de hand van uw opmerkingen worden de nodige wijzigingen doorgevoerd.

In deze fase worden de domeinnamen aangevraagd of verhuisd. E-mail adressen worden aangemaakt en overige instellingen voor de domeinnamen worden ingesteld.

content creatie

In beginsel dient u zelf de nodige teksten en afbeeldingen voor aanvang van deze fase aan te leveren. In overleg kan onze tekstschrijver zich buigen over de ruwe content of complete teksten voor de hele of delen van de website.

WOOLFZ draagt zorgt voor de gehele (eerste)implementatie van alle content, teksten en afbeeldingen.

technische bouw website

Het ontwerp van de homepage wordt doorgetrokken naar de overige pagina’s. Alle beschikbare content wordt toegevoegd en de website wordt interactief gemaakt.

(grote)Wijzigingen in het ontwerp zijn in deze fase niet meer mogelijk. Uw website wordt geschikt gemaakt voor de meest gebruikte browsers.

dubbel check en oplevering

Alle functionaliteiten van de nieuwe website worden getest en alle puntjes worden op de ‘i’ gezet. Hierna volgt nog een laatste correctie ronde waarin spel- en grammaticafouten worden hersteld.

Vervolgens is de website klaar om zichtbaar gemaakt te worden voor bezoekers. Inloggegevens en dergelijke worden overhandigd en indien wenselijk volgt er een mini-workshop over de werking van het Content Management Systeem.

onderhoud en updates

Om er zeker van te zijn dat uw website op technisch vlak blijft voldoen aan de norm, is het nodig regelmatige updates uit te voeren. Omdat de nodige inspanningen na een update niet altijd te overzien zijn, is het raadzaam dit door WOOLFZ te laten uitvoeren.

Afhankelijk van uw specifieke wensen aangaande het nodige onderhoud zal er een pakket op maat worden samengesteld.