Title Image

zoekmachine optimalisatie

zoekmachine optimalisatie

“Hoe zorg ik ervoor dat ik vindbaar ben in Google op de voor mij belangrijke zoekwoorden?” 

“Wat kan ik doen om met een beperkt budget toch goed gevonden te worden door mijn doelgroep?”

zoekmachine optimalisatie
by woolfz

Dit zijn typische vraagstukken waar wij dagelijks mij te maken krijgen. Wij stellen vast waar het misgaat en formuleren een oplossing. Bestaande websites maken wij relevant, populair en vindbaar voor de juiste doelgroep. Wij bieden u inzicht, laagdrempelige pakketten en een samenwerking met oog voor de lange termijn.

effe
googelen

Nagenoeg iedereen maakt tegenwoordig gebruik van zoekmachines als Google voor het vinden van relevante informatie, bedrijven, en specifieke producten. Uw potentiële klanten doen dat dus ook.

Natuurlijk wilt u met uw bedrijf dan gevonden worden en als het even kan hoog op de eerste pagina.

altijd
vindbaar

Met zoekmachine optimalisatie wordt uw website beter vindbaar in de zoekresultaten van Google, tussen de organische resultaten aan de linker zijde.

Uw website voldoet dan aan de richtlijnen van Google en webpagina’s zijn geheel afgestemd op uw specifieke doelgroep.

uw
voordelen

  • Groot bereik; iedereen Googelt;
  • Hoge kwaliteit leads; men is naar u op zoek;
  • Meetbaar rendement; met Google Analytics;
  • Duurzame investering; in de eigen website;
  • Online Autoriteit; Een sterke online positie.
Ontdek uw mogelijkheden.

onze
werkwijze

Wilt u weten hoe wij als toekomstig internet partner voor u te werk gaan? Om tot een kwalitatieve en duurzame zoekmachine optimalisatie campagne te komen, zullen wij de volgende fases doorlopen.

inventarisatie

In een persoonlijk gesprek gaan wij dieper in op uw doelstellingen en de doelgroep die u wenst te bereiken. Wie zijn wij, wie bent u en waarmee onderscheidt u zich ten opzichte van de concurrenten?

Vervolgens nemen wij u mee in de wereld van internet en de werking van zoekmachines waarna wij een passend plan van aanpak zullen bespreken.

zoekwoord analyse

Om de juiste doelgroep te bereiken is het van belang de juiste zoekwoorden te vinden. Welke zoekwoorden zijn relevant? Hoe vaak wordt er op deze zoekwoorden gezocht en hoe staat het met de mate van concurrentie?

We maken voor deze zoekwoord analyse gebruik van professionele tools en gebruiken dit als basis voor een strategisch plan.

strategisch plan

Wat is uw doel en in hoeverre voldoet uw huidige website hieraan? Om uw website vindbaar te maken worden individuele webpagina’s geoptimaliseerd.

We kunnen hiervoor bestaande pagina’s zoekmachine vriendelijk te maken en nieuwe (landings)pagina’s toe te voegen.

content creatie

Effectieve content is belangrijk voor de website bezoekers en Google. Zoekmachine vriendelijke webteksten zijn uniek, scanbaar, to the point en compleet geschreven.

Onze tekstschrijvers hebben elk hun eigen specialisatie en zorgen voor zoekmachine vriendelijke teksten die ook gebruiksvriendelijk zijn.

implementatie

Wij dragen zorg voor de doorvoering van de nodige aanpassingen en toevoeging van nieuwe pagina’s, u hoeft daar verder niets voor te doen. Dit kan door ons toegang te verlenen tot uw CMS of het beschikbaar stellen van uw FTP gegevens.

Uiteraard beslist u zelf wat er wordt aangepast en wat niet, het is immers uw site.

linkbuilding

Bij zoekwoorden met hevige concurrentie is het nodig om te werken aan de populariteit van de website. Het verkrijgen van back- en deeplinks dient op een zo natuurlijk mogelijke wijze te gebeuren. Naast de kwantiteit, gaat het hier vooral over de kwaliteit van een link.

WOOLFZ stimuleert dit door aanmeldingen bij online bedrijvengidsen en artikel linkbuilding.

rapportage & onderhoud

We willen graag weten wat de effecten van onze inspanning zijn en leren van de ontwikkelingen. Dagelijks bewaken we de kwaliteit en vindbaarheid van onze campagnes en zijn snel op de hoogte van belangrijke Google updates.

Wij zorgen voor de nodige activiteiten op de pagina’s en u ontvangt periodiek een eenvoudige rapportage met de status van de campagne.