Title Image

zoekmachine marketing

hoog in google

Wilt u optimaal gevonden worden in Google maar ziet u door de bomen het bos niet meer?

Wilt u meer website bezoekers, nieuwe klanten en maximaal rendement uit u marketing budget?

zoekmachine
marketing

WOOLFZ is uw internetbureau gespecialiseerd in zoekmachine marketing. Wij nemen u mee in de wereld van Google en bespreken uw wensen en doelstellingen. Wilt u snel gerichte bezoekers ontvangen en betalen per klik of liever investeren in de eigen website en structureel gevonden worden?

Vele bedrijven zijn u voor gegaan en hebben een doelgerichte online campagne op maat. In de loop der jaren heeft WOOLFZ er een resultaatgerichte werkwijze aan overgehouden.

waarom
vindbaar zijn

Als uw website geheel naar wens is ingericht, is het tijd voor de volgende stap. Namelijk, ervoor zorgen dat u zichtbaar bent voor uw doelgroep en optimaal wordt gevonden in zoekmachines als Google.

U heeft immers veel tijd en waarschijnlijk ook geld geïnvesteerd in uw website wat naar onze mening ook weer terugverdiend moeten worden.

ingrediënten
voor succes

Een simpele aanmelding of een (kleine) website aanpassing kan in sommige gevallen al zorgen voor een zichtbaar resultaat op de eerste pagina van Google.

Wanneer u rendement wilt halen uit uw investering en nieuwe klanten wilt genereren is er vaak gerichte inspanning en activiteit nodig. Sterke online posities in combinatie met een effectieve website zijn de ingrediënten voor succes.

google
mogelijkheden

Vindbaar tussen de organische resultaten, betaalde advertenties of lokale vermeldingen? De mogelijkheden:

  • zoekmachine optimalisatie (SEO);
  • online adverteren met Adwords (SEA);
  • lokale vermelding (Google Maps).

zoekmachine
optimalisatie

De meest duurzame manier om uw website structureel goed gevonden te laten worden is door uw website relevant en populair te maken. Dit resulteert in een vermelding hoog in Google tussen de organische zoekresultaten aan de linker zijde.

Het zoekmachine vriendelijk maken van uw website is geen eenmalige actie maar een continu proces. WOOLFZ is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en ervaren in het behalen van online resultaat.

zoekmachine optimalisatie (SEO)

online adverteren
google adwords

De snelste manier om op de eerste pagina van Google te verschijnen is via het advertentie programma van Google. Woolfz beheert uw Adwords campagne op lokaal, regionaal en landelijk niveau.

U betaald voor elke klik op uw advertentie en dus per bezoeker naar uw website. De positie van uw advertentie (bovenaan of rechter kolom) is afhankelijk van uw budget en de kwaliteit van de campagne.

online adverteren met adwords (SEA)

lokale vermelding
google MAPS

Bij lokale zoekopdrachten staan er tegenwoordig Google MAPS vermeldingen op de eerste pagina. Bijvoorbeeld wanneer er gezocht wordt op ‘schilder Utrecht’ of ‘kapper Nieuwegein’. Dit is interessant voor de terugvindbaarheid in uw eigen vestigingsplaats.

Een bedrijfsvermelding kost u niets en bezoekers zijn gratis. Opname in Google MAPS is in beperkte mate te beïnvloeden.

meer informatie over google places (MAPS)