Title Image

seo copywriting

seo copywriting

uw eigen
tekstschrijver

Sinds jaar en dag helpen wij ondernemers en organisaties bij de creatie van effectieve content. Bestaande teksten worden herschreven en nieuwe teksten gecreëerd. We trekken een duidelijke lijn door uw hele website.

SEO Copywriting is onze specialisme en houdt in dat webteksten niet alleen wervend zijn geschreven, maar vooral ook zoekmachine vriendelijk. Onze SEO copywriters hebben ieder hun eigen specialisme en allen dezelfde passie voor communicatie.

slimme
investering

Wanneer u website bezoekers wilt overtuigen is aandacht schenken aan goede teksten noodzakelijk. Toch heeft het schrijven van effectieve teksten in de praktijk vaak geen prioriteit en wordt er vaak in de avonduurtjes maar een beetje bij gedaan.

Website bezoekers worden niet gestimuleerd en nieuwe klanten blijven weg. Terwijl er vaak wel flink geïnvesteerd is in een nieuw webdesign. De website is dan een kostenpost en levert op deze manier geen geld op. Dit is zonde en kan ook anders!

effectieve
webteksten

Effectieve webteksten werken verleidend voor uw bezoekers en zetten aan tot actie. De ‘tone of voice’ is afgestemd op uw doelgroep. Krachtige alinea’s met duidelijke koppen maken het lezen gemakkelijk omdat er snel doorheen gescand kan worden. Het is belangrijk om compleet te zijn in de informatie, maar vooral ook duidelijk en ‘to the point’.

WOOLFZ helpt u bij het schrijven van effectieve teksten die zoekmachine vriendelijk zijn geschreven.

Van bezoekers klanten maken