Title Image

over woolfz

over ons

wie wij
zijn

WOOLFZ is jong bedrijf met een passie voor internet, marketing en sales. Dagelijks zijn wij in gesprek met ambitieuze ondernemers over hun mogelijkheden en (onbenutte) kansen op het internet. Wij luisteren, geven advies en stellen een doelgericht plan op!

Een samenwerking met WOOLFZ typeert zich onder andere door:

  • vast aanspreekpunt;
  • betrokken en meedenkend;
  • proactief en doelgericht;
  • online campagne op maat.

samenwerken
voor succes

Wij werken op een prettige manier samen met en voor onze klanten. Op proactieve wijze tonen wij onze meerwaarde en werken naar een lange termijn samenwerking toe. Met WOOLFZ groeit u stap voor stap toe naar het gewenste doel.

WOOLFZ gaat al vele jaren mee en heeft in verloop van tijd een groot zakelijk netwerk opgebouwd. Zo werken wij samen met een selectief groepje designers, tekstschrijvers en ontwikkelaars. Dit zijn onze specialisten die allen bewezen hebben hun vak te verstaan. Met een vast aanspreekpunt en een samengesteld project team maken wij uw online campagne tot een succes.

wat wij
doen

Wij helpen ambitieuze ondernemers aan gerichte website bezoekers, nieuwe klanten en online rendement. Wij gaan in gesprek, denken met u mee en stellen een doelgericht plan op.

Met zoekmachine marketing als specialisme, maken wij websites vindbaar, zorgen voor relevante bezoekers en maximaal rendement uit internetinvesteringen. Wij vertalen uw commerciële doelstellingen naar resultaatgerichte internet oplossingen op maat.

Om uw online doelstellingen te realiseren bieden wij u een breed scala aan diensten. Waaronder uw online presentatie en imago met een nieuwe website of sociale media strategie. Het online vindbaar maken en bezoekers generen met zoekmachine optimalisatie en online adverteren met Google Adwords.

zoekmachine marketing oplossingen

MKB, ondernemers
regio Utrecht

Wij streven ernaar dat elke MKB ondernemer in regio Utrecht op een prettige manier met ons zou moeten kunnen samenwerken. Dit geldt voor zowel de kleinere ZZP’er en ambitieuze ondernemer als de (middel) grote bedrijven.

Dit uit zich onder andere in onze laagdrempelige pakketten en een klanten portefeuille die heel divers is. Van schoonheidssalons in Nieuwegein tot aan horeca bedrijven in Utrecht en van klusbedrijven in de regio tot aan advocatenkantoren in de randstad.

WOOLFZ begrijpt uw business en verplaatst zich met gemak in uw klanten. Wij passen ons aan wanneer de situatie hier om vraagt. Wij willen uw bedrijf leren kennen en meer weten over uw branche. Onze klanten bevinden zich met name in regio Utrecht, de randstad en midden Nederland.

onze
visie

9 Van de 10 mensen besteden dagelijks meer dan 3 uur van hun tijd online. Googelen is tegenwoordig zelfs een officieel werkwoord. Mensen gaan op zoek naar informatie, bedrijven producten en diensten. De kans is groot dat uw klanten dat ook doen.

Met uw onderneming wilt u successen boeken, deze continueren en als het even kan groeien. Hiervoor is het van belang zichtbaar te zijn voor uw doelgroep en aanwezig te zijn waar uw potentiële klanten zich oriënteren.

Er zijn nog steeds te veel websites die niet gebruiksvriendelijk zijn en niet goed gevonden worden in Google. Dit is een gemiste kans en hier valt voor veel bedrijven nog een grote winst te behalen. Wij maken internet kansen inzichtelijk en helpen u verder.

samenwerken met woolfz

onze
werkwijze

Elke situatie is anders en vraagt om een eigen aanpak. Om tot resultaatgerichte online campagnes te komen hebben wij er in de loop der jaren een vaste werkwijze aan over gehouden. Daarentegen zijn wij flexibel en passen wij ons met gemak aan als de situatie daarom vraagt.

In grote lijnen zullen wij de volgende fases doorlopen.

kennismaking

Een samenwerking met WOOLFZ begint altijd met een persoonlijke kennismaking. Wij willen uw bedrijf leren kennen en weten welke relevante zaken er spelen. Al uw internet gerelateerde vraagstukken worden besproken en als het even kan direct beantwoord. We nemen u mee in de wereld van het internet en zoekmachines als Google.

inventarisatie

Tijdens de inventarisatie verzamelen we alle informatie die nodig is om voor u een doelgerichte online campagne te starten. We bespreken uw wensen en commerciële doelstellingen. Uw doelgroep wordt in kaart gebracht, verwachtingen worden gemanaged en verdere afspraken worden gemaakt.

strategie & planning

Koers bepalen en zeilen hijsen. Nadat alle antwoorden uit de inventarisatie op een rijtje zijn gezet kunnen wij u goed adviseren. De wijze waarop de online campagne zal bijdrage aan het bereiken van uw doelstellingen zal hierin centraal staan. WOOLFZ plant haar projecten met zorg, zodat tijdens het project de volledige focus gericht kan zijn op het waarmaken van de verwachtingen.

ontwikkeling & creatie

Make it work! Tijdens deze fase komt uw online campagne of website tot leven. Onze designer begint met het maken van een functioneel ontwerp. Na een uitgebreide zoekwoorden analyse buigt de copywriter zich over de content en het schrijven van zoekmachine vriendelijke teksten. Van tevoren krijgt u een goed beeld van het eindresultaat. Tijdens het ontwikkel proces is het mogelijk eventuele wijzigingen door te voeren.

(interaction) design

Creëer de beleving! Interaction design speelt een belangrijke rol in het ontwerpproces, hierbij gaat het niet alleen om ontwerptechnische zaken, maar ook om psychologische principes en het gebruik maken van ingeslepen verwachtingspatronen.

WOOLFZ houdt rekening met wat uw doelgroep en wijze waarop online beslissingen worden genomen. De User Experience wordt mede gevormd door de visuele en tekstuele informatie. Wij stellen de doelgroep centraal met de focus op verhoging van conversie en klantloyaliteit.

support & onderhoud

Monitoring, evalueren en verbeteren. De lancering van een project is pas het begin, de online campagne of website is een tool en geen doel op zich. Wij willen weten wat het resultaat van onze inspanning is en stellen ons proactief op voor wat betreft het geven van adviezen en tussentijdse verbeteringen. Van doelgerichte campagne naar online partner en lange termijn samenwerking.